Μεταρρυθμίσεις η Σύγχυση στην Ελλάδα?

Πριν από λίγο καιρό, αναρτήθηκε σε αρκετά site ένα άρθρο με τον τίτλο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!” το οποίο κι εγώ αναπαράγω τώρα με την παρατήρηση, ότι εξ αρχής είχα αρκετές επιφυλάξεις ως προς την γνησιότητά του και την πηγή της προέλευσής του. Στην έρευνα που έκανα «έτρεξα» αρκετή ώρα το 3ο μνημόνιο που ο αρθρογράφος αναφέρει ως πηγή του και δεν βρήκα τίποτα σχετικό, μετά ξεσκόνισα-χαράς το κουράγιο μου- την εργαλειοθήκη του ΟΑΣΑ και την ατζέντα 21 αλλά κι εκεί δεν στάθηκα τυχερός. Το θεώρησα λοιπόν ως ένα κατασκεύασμα κάποιου ευφάνταστου συνέλληνα και είπα να μην ασχοληθώ άλλο. Έμεινα όμως κατάπληκτος, όταν δεν πέρασαν μερικές ημέρες και είδα να παίζονται ενορχηστρωμένα από το δημόσιο και τα ιδιωτικά κανάλια εκπομπές, που αφορούσαν στην δημιουργία ενός «σούπερ μάρκετ θρησκειών» στα σχολεία και δηλώσεις από τους αρμόδιους με την παιδεία υπουργούς, για την αλλαγή στην διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών, με τρόπο που να θυμίζει λαϊκή αγορά και «πάρτε κόσμε ότι θέλετε»! Υποθέτω πως θα έχουμε και συνέχεια, αφού θα πρέπει να εναρμονιστούμε και με τις σχετικές με τα θέματα αυτά οδηγίες της ΕΕ. ΔΕΝ γνωρίζω εάν εκπληρωθούν στο ακέραιο τα όσα λέγονται στο άρθρο, παρόλα αυτά το αναδημοσιεύω, επειδή πιστεύω, ότι έστω κι έτσι αποκαλύπτεται ένα πονηρό μέρος της εποχής που διανύουμε. Να επισημάνω επίσης, ότι εδώ κι αρκετά χρόνια, γίνεται μια προσπάθεια αναβίωσης ενός πολιτικού-οικονομικού-κοινωνικού τέρατος, που σκοπό έχει την επιβολή μιας νέας «θρησκείας», η οποία συνεχώς αναπαράγεται από τα όργανά της μέσω της παγκοσμιοποίησης σ’ όλο τον κόσμο. Αυτή αναβιώνει όπως είπα, στην βάση μιας υποτιθέμενης ελεύθερης διακίνησης ιδεών, κάποιας ψευτοπλουραλιστικής παιδείας  και μιας ανοήτου συγκριτικής μεθόδου των θρησκειών, που σε κοντινό κατά την γνώμη μου μέλλον, θα φαντάζει με κακέκτυπο της πάλαι ποτέ Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η Αγία Γραφή την ονομάζει «ΒΑΒΥΛΩΝ» και «ΒΑΒΕΛ» λόγω της σύγχυσης που θα επιφέρει σε όλους, της οποίας το τέλος θα έρθει γρήγορα, με θόρυβο και με καταστροφή μεγάλη για όσους την ακολούθησαν, όταν εμφανιστεί και πάλι ο Ιησούς Χριστός!(Αποκ.14:8)

Χωρίς άλλα σχόλια τα συμπεράσματα δικά σας……..

Σοκ…  ΑΡΘΡΑ 12 (σημ. υποτίθεται του 3ου μνημονίου)

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

όταν αυτά η κάποια απ’ αυτά αρχίσουν να γίνονται, υπόσχομαι πως θα επανέλθω……

Σχόλια