Νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας

Στη Σουηδία οι νεολαίοι των «Φιλελεύθερων» (πρώην Φιλελεύθερο Λαϊκό Κόμμα), το οποίο τοποθετείται στην κεντροδεξιά, ζήτησαν να νομιμοποιηθεί η αιμομιξία και η νεκροφιλία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η τοπική οργάνωση νεολαίας της Στοκχόλμης στην ετήσια συνάντησή της ζήτησαν να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ η αιμομιξία μεταξύ αδελφών άνω των 15 ετών και επίσης, να ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ στους ανθρώπους να «κληροδοτούν» το σώμα τους για ερωτική επαφή μετά το θάνατο, χωρίς να φοβούνται ότι ο δράστης θα διωχθεί.

Η απίστευτη αυτή απόφασή τους την οποία παρουσιάζουν ως «πρόοδο», ΔΕΝ είναι τόσο προχωρημένη όπως οι ίδιοι νομίζουν, αφού υπήρξε-δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα- ισλαμιστικός νόμος που είχε το εμπνευσμένο όνομα «αποχαιρετιστήρια σεξουαλική επαφή». Όταν η Μουσουλμανική Αδελφότητα διακυβέρνησε για σύντομο χρονικό διάστημα την Αίγυπτο, ψήφισε νόμο τον Απρίλιο του 2012 που επέτρεπε σε σύζυγο να «πάει» με τη νεκρή γυναίκα του «για 6 ώρες μετά την ώρα θανάτου, ούτως ώστε να την αποχαιρετήσουν σωστά».

Η ίδια πρόοδος επιδιώκεται και στην Σουηδία.

Η Σεσίλια Τζόνσον (Cecilia Johnsson), πρόεδρος της Νεολαίας των φιλελευθέρων στη Στοκχόλμη, ειδικά για τη νεκροφιλία δήλωσε ότι «πρέπει να μπορείς να έχεις το δικαίωμα να αποφασίσεις τι θα συμβεί στο σώμα σου μετά τον θάνατό σου, είτε για δωρεά στην επιστήμη για έρευνα, είτε να το προσφέρεις σε κάποιον για σεξ να μην υπάρχει πρόβλημα».

Το κόμμα «Φιλελεύθερων» καταδίκασε την απόφαση της Νεολαίας του, ωστόσο, όταν η νέα γενιά εξομοιώνει την ιατρική έρευνα με τη νεκροφιλία αντιλαμβάνεται κανείς, σε τι εκκολαπτήρια επωάζεται ο ψυχικός τους κόσμος… Διάχυτος πλέον αυτός από το πνεύμα του αντίχριστου, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ», (Β΄Θεσ.2:3-12) τους κάνει να γίνονται εχθροί του ανθρώπου και εισηγητές του χάους, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. (Αποκ.11:15)

Σχόλια