Μέρος 8ο: Προφητείες για δεινά που έρχονται

Οι δύο πρώτες προφητείες έγιναν τον Μάιο του 2019 με διαφορά λίγων ημερών η μια από την άλλη. Κύριοι αποδέκτες όλων των αναγγελιών Του Αγίου Πνεύματος είναι ο λαός του Θεού και οι άνθρωποι. Ιδιαίτερη αίσθηση μας κάνει το ενδιαφέρον του Κυρίου που είναι έκδηλο για τον λαό Του, τον οποίον καθώς φαίνεται δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια Του.

Η 1η προφητεία: Το προμήνυμα ενός κακού το οποίο θα ερχόταν από πονηρά πνεύματα

Πονηρά πνεύματα εν τοις επουρανίοις δράμουν σε πόλεμο εναντίον του λαού του Θεού αλλά δεν θα υπερισχύσουν, διότι ο υπερασπίζων τον λαό αυτού είναι ο Κύριος…Ύστερα, έχοντας μέγα θυμό, στράφηκαν κατά των ανθρώπων οι οποίοι έπεσαν αμαχητί.

Κάποια σχόλια:

1ο Τον καιρό που έγινε η προφητεία,(Μάιο του 19) κανείς δεν φανταζόταν πως ο «πόλεμος» για τον οποίον κάνει λόγο Το Πνεύμα το Άγιο θα είχε σχέση μ’ όσα κακά συμβαίνουν σήμερα εν έτι 2020. Σκοτεινές δυνάμεις θα έκαναν πόλεμο εναντίον του λαού του Θεού αλλά τελικά δεν θα τους έβγαινε, γιατί ο « υπερασπίζων τον λαό αυτού είναι ο Κύριος».

2ο Αυτό που πάλι προξενεί εντύπωση, είναι η αντίδραση των «πονηρών πνευμάτων». Έχοντας κατά νου να κάνουν το κακό στον λαό του Θεού, μετά το απαγορευτικό που τρώνε από τον Κύριο, «στράφηκαν» εναντίον των ανθρώπων, οι οποίοι εξακολουθούν έως σήμερα να πέφτουν «αμαχητί»! Την ώρα αυτή, εκτός όλων των άλλων δεινών που συμβαίνουν στον πλανήτη, υπάρχουν πάνω από 1.500.000 άνθρωποι που έπεσαν θύματα της πανδημίας του covid-19 ο οποίος ήρθε κι έσπειρε το κακό εδώ κι ένα χρόνο.

Μια σημαντική παρατήρηση:

Σε κάθε επίσκεψή Του ο Κύριος ησύχαζε τον λαό Του πως δεν θα είναι το ίδιο με αυτόν όπως με τους ανθρώπους, οι οποίοι ΔΕΝ θα είναι πουθενά ασφαλείς! Κοιτάξτε την επόμενη προφητεία για να καταλάβετε…

Η 2η προφητεία: Σημεία στον ουρανό και δεινά επί της γης

«Θα δείξω σημεία και τεράστια στον ουρανό επάνω, κι επι της γης, θάμβος και αγωνία μεταξύ των ανθρώπων δια των επερχομένων δεινών, ΜΕ τον λαό μου όμως δεν θα είναι το ίδιο αλλά θα διατρίβει με ασφάλεια στο φως του Κυρίου». 

Κάποια σχόλια:

1ο Εάν κάποιος αναρωτιέται αν υπάρχει λαός του Θεού η όχι να πω ότι υπάρχει! Αυτός είναι ο πνευματικός Ισραήλ που κρατάει στα χέρια του την Αγία Γραφή, πιστεύει στον Ιησού Χριστό και ζει με δικαιοσύνη κι ευσέβεια στον παρόντα πονηρό αιώνα, περιμένοντας την ημέρα του Κυρίου. Γνωρίζεται από τον Ιησού Χριστό και ο ίδιος γνωρίζει αυτόν. Ο δε Κύριος, όπως μαρτυρούν τα σημεία των καιρών ΕΡΧΕΤΑΙ για να παραλάβει την νύμφη Του, την εκκλησία Του, τον λαό Του, τους δικούς Του, εκείνους που Τον αγαπούν και ζουν περιμένοντάς Τον στις πύλες του Ναού Του και στα ταμεία τους…Και αυτός, ως ανταπόδοση της αγάπης τους προς το άγιο πρόσωπό Του τους ΞΕΧΩΡΙΣΕ, όχι για την οργή Του αλλά για την αιώνια ευλογία Του!

2ο Αν πάλι κάποιος διερωτάται, γιατί να έχει «ειδική» μεταχείριση ο λαός του Θεού σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους, λέγοντας πως ο Θεός είναι Πατέρας όλων των πλασμάτων Του και δεν υπάρχει προσωποληψία σ’ αυτόν, να του θυμίσω πως πολλά εξαρτώνται από την θέση που βρίσκεται ο καθένας ως προς τα πράγματα τα δικά Του. Έχει δηλαδή να κάνει με τις αποστάσεις που κρατάμε-όσοι κρατούν,-απέναντί Του. Κοιτάξτε το παράδειγμα με την φωτιά. Όσοι είναι κοντά σ’ αυτήν ζεσταίνονται, όσοι πάλι είναι μακριά της δεν επωφελούνται από τις ιδιότητές της…Έτσι λοιπόν, κι εγώ όπως κι εσείς, αν δεν είμαστε Του Κυρίου ΔΕΝ έχουμε την παραμικρή ελπίδα, πλην όμως ΑΝ επικαλεστούμε τ’ όνομα του Κυρίου θα σωθούμε! Όπως το βλέπω εγώ, για λίγο ακόμα έχουμε την ευκαιρία…

3η προφητεία: όστις είναι εμού…

«Δεινά έρχονται έτι περισσότερα τούτων και τις δύναται να εκφύγει πάντα ταύτα ει μη εκείνος όστις είναι εμού. Μείνατε στην αγάπη μου. Ουδεμία τρίχα της κεφαλής σας θέλει πέσει άνευ του θελήματός μου».

Σχόλια:

Η προφητεία αυτή έγινε στις 18-02-2020 δέκα μήνες μετά τις ποιο πάνω και την συμπεριέλαβα γι’ ακόμα μια φορά προκειμένου να δείξω:

1ο Μ’ ότι Το Πνεύμα το Άγιο αναγγέλλει έως τώρα, μόνο αγάπη, ενδιαφέρον και ασφάλεια εισπράττει ο λαός του Θεού από Τον ίδιο Κύριο. Και..

2ο «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΔΕΙΝΆ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ».

Ένα μήνα αργότερα στις 30 Μαρτίου του ιδίου έτους κι ενώ τα πράγματα έδειχναν πως είμασταν στην αρχή της πανδημίας ο Κύριος μας επισκέπτεται πάλι υπενθυμίζοντάς μας ότι κι έναν χρόνο πριν…

4η Προφητεία: Εγώ δεν το επέτρεψα…Συ λαέ αναπαύου εις Κύριον τον Θεόν σου….     

Πάντες ούτοι συναθροίστηκαν έχοντας βάλει εν τη καρδία αυτών να κάμνουν κακόν εις τον λαόν του Θεού, πλην όμως εγώ δεν αφήκα αυτούς. Κι εαν τις εξ ημών ερωτήσει, ποιοι είναι ούτοι που θέλησαν να κάμουν κακό εις τον λαό σου Κύριε, θέλω ειπει, πως ούτοι είναι πνεύματα πονηρά εν τοις επουρανίοις τα οποία έδραμον κατά του λαού μου αλλά εγώ δεν το επέτρεψα. Ιδού αποστέλλω τάγματα από των αγίων μου αγγέλων δια να τα αποτρέψουν από το να κάμωσει καθώς εσκέφτηκαν και ούτως εξετέλεσαν, συ λαέ αναπαύου εις Κύριον τον Θεόν σου….     

Σχόλια:

Είναι ξεκάθαρο πως αυτό για το οποίο μας είχε προειδοποιήσει ο Κύριος ένα χρόνο πριν ήταν το «κακό» του κορονοϊού που ήρθε κι έκατσε. Εάν δούμε έξω από τα συνηθισμένα, διαπιστώνουμε πως πονηρά πνεύματα σχεδίασαν το κακό αυτό ειδικά για τον λαό Του Θεού, τον οποίον ο Κύριος ακόμα μια φορά προστάτεψε μη επιτρέποντας την εκτέλεση του σχεδίου τους. Σήμερα ενώ γράφω αυτές τις αράδες, οι άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο ελπίζουν σ’ ένα εμβόλιο που θα τους απαλλάξει από τον ιό και θα τους έδινε την ζωή τους πίσω. Και πιθανόν να βρέθηκε…! Παρόλα αυτά θέλω να θυμίσω πως στην ποιο πάνω προφητεία το Πνεύμα το Άγιο έλεγε ρητώς, «Δεινά έρχονται έτι περισσότερα τούτων…», πράγμα που σημαίνει πως η οικουμένη είναι αδύνατον να καθαρίσει μ’ ένα εμβόλιο. Ο λαός του Θεού όμως δεν πρέπει να φοβάται αλλά «ν’ αναπαύεται εις Κύριον τον Θεόν αυτού…»

Συμπέρασμα:

Απ’ όσες αναγνώσεις κάνετε σε τούτες τις αναγγελίες του Πνεύματος, μόνο μια να μην υιοθετήσετε…Από το να μην προσέχετε! Οι Χριστιανοί οφείλουμε να είμαστε συνετοί και να υπακούμε στους νόμους και τις διατάξεις των ανθρώπινων εξουσιών, οι οποίοι αυτό τον καιρό είναι υποχρεωμένοι ως οι πλέον υπεύθυνοι, να παίρνουν μέτρα για την προστασία μας. ΣΕ κάθε περίπτωση θα μας συμβούλευα ν’ ακολουθούσαμε το ρήμα του ευαγγελίου που λέει, «Προσέχετε, Αγρυπνείτε και Προσεύχεστε» τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας που μας υποδεικνύουν, μέχρι να έρθει ο Κύριος και δώσει την οριστική λύση. Μέχρι τότε, «Πιστός είναι ο Κύριος, όστις θέλει σας στηρίξει και φυλάξει από του πονηρού». (Β΄Θεσ.3:3)

γιαννης μαστορακος

Σχόλια